Over deJuristen Amsterdam

INTELLIGENTE REBELLEN IN EEN OUDBOLLIGE JURIDISCHE WERELD.

deJuristen Amsterdam (onderdeel van theJurists Europe) is een modern juridisch nichekantooren erg trots op haar unieke pioniersrol op het gebied van internetrecht op de Europese markt. Wij staan voor open, transparant en innoverend recht. Wij zijn gespecialiseerd in ICT-recht en intellectueel eigendom. Dat betekent dat wij je kunnen bijstaan om je nieuwe webshop juridisch op orde te krijgen, je merk of logo kunnen registeren in de Benelux en Europa, of dat we voor jou leesbare, transparante en bruikbare contracten kunnen maken. Bij ons geen moeilijk en ingewikkeld juridisch jargon, maar wel eerlijke en beheersbare tarieven. Want ook dat is recht, anno 2017.

 Begin 2009 kozen wij er bewust voor niet het zoveelste traditionele advocatenkantoor op te richten. Aanvankelijk alleen in België, maar in 2015 besloten we dit concept ook over de grens uit te rollen. Door onze kantoren in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, kunnen wij op een meer efficiënte wijze omgaan met adviezen, audits en geschillen. theJurists Europe, waar deJuristen onderdeel van is, wordt geleid door Matthias Dobbelaere-Welvaert. Wij zijn geen advocaten, maar wel gespecialiseerde juristen. Wij hebben er geen baat bij om je lang in de gerechtelijke molen te houden. Wij richten ons op snel, efficiënt en deskundig advies of onderhandelingsresultaat. Oftewel: recht, maar dan vanuit een ander perspectief.

Je kunt bij ons terecht voor alle kwesties gerelateerd aan ICT-recht en intellectueel eigendom. Onze juridische specialisten adviseren zowel grote bedrijven, het MKB, start-ups en ZZP’ers. Wij streven naar continue kwaliteit en geven graag onze kennis en specialisatie door. Dat maakt deJuristen Amsterdam tot wat zij vandaag de dag is: een exceptioneel en markant juridisch nichekantoor. Heb je een vraag of juridisch conflict? Wij staan klaar met een helder, to-the-point en bruikbaar advies.

PS: Al onze mensen zijn stuk voor stuk in de eerste plaats ondernemer en dan pas jurist. Ze denken graag met je mee zonder omwegen, en met direct resultaat. Je mag meer verwachten van de juridische sector: snelheid, efficiëntie en deskundig advies. Daarom is er deJuristen.

De mensen achter theJurists leren kennen? Dat kan. Klik hier om het volledige team te ontdekken.