Geschillenbeslechting

Wij geloven niet echt in rechtbanken. Het proces is te vaak nog traag, bezorgt je slapeloze nachten en dikwijls blijkt dat ze nog niet aangepast zijn aan de technologische industrie.

We doen het hier bij deJuristen graag even anders.
Praten. Want dat helpt.
Beloofd.    

Wil je graag jarenlang debatteren over hetzelfde? Je tegenpartij in het haar vliegen met allerlei dreigementen, claims en ander leuks? Dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wel adviseren wij je graag hoe je snel, zonder al te veel kosten en op een vriendschappelijke manier je geschillen oplost. Of liever, bijlegt. 

Het klinkt vaak moeilijk, praten met je tegenpartij. Alleen het woord ‘tegenpartij’ is eigenlijk al een verkeerd uitgangspunt. We zijn natuurlijk ook niet naïef: projecten mislukken, ontevreden klanten bestaan en wanbetalers ook. Toch is het in ieders belang om snel tot een oplossing te komen. Zeker wat betreft IT-projecten, de tijd tikt immers razendsnel. 

Zo zullen rechtszaken jou in deze niche waarschijnlijk niet veel goeds bieden. In elk geval niet snel. Doe jezelf een plezier en kies voor onze gemoedelijke onderhandelingstafel. 

Onze juristen zitten graag met jou en je discussiepartner samen. We zoeken — op een neutrale wijze — naar de meest geschikte methode om het project nieuw leven in te blazen, of alles te beëindigen op een financieel aanvaardbare manier voor beiden. Want dat is recht spreken, vandaag, en op een andere manier.  Elkaar terugvinden is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit en behoeden je van lange, uitzichtloze en tergende procedures.  Graag vrij van zorgen? Samen sluiten we je stukgelopen project af, op de één of andere manier.

Overtuigd? Wacht dan niet langer en kijk hoe we jou kunnen helpen.