Interne jurist

Een interne jurist, maar dan voor even. Klinkt goed hè? Geen hoge vaste personeelslasten, maar wel intern advies, wanneer het écht nodig is. Onze juristen ruilen graag even hun bureau in voor een nieuwe locatie. Klaar voor een efficiënte partnership?    

Misschien zijn juristen de ideale collega’s, misschien ook niet. Hoe het ook zij, je kan ons slechts voor even jouw collega maken. En dat is meestal de beste oplossing. Zo hebben maar weinig ondernemingen de kans om een vaste juridische afdeling op te zetten. In het geval je er wel één hebt, zit er meestal geen gespecialiseerde ICT-jurist bij. 

Wanneer de nood het hoogst is, mag je ons bellen. Binnen vijf werkdagen plaatsen we iemand in jouw onderneming. Om je verder te helpen of om enkele dringende problemen snel en zonder omwegen op te lossen. En als het wat uitloopt, doen we niet moeilijk: elke opdracht kan verlengd worden. Ook een vaste of variabele dag voor een bepaalde periode behoort tot de mogelijkheden. Werk je met eigen advocatenkantoor of juridische dienstverlener, maar beschikken deze niet over specialistische kennis rond ICT-recht? Geen enkel probleem. Wij werken graag samen met jullie vertrouwde partners. Wij zijn bovendien geen concurrentie: we hebben immers slechts onze niches en daarbuiten komen we niet. 

Een betrouwbaar kantoor (en tijdelijke collega) vinden voor zo’n secondment is vaak geen pretje. We helpen je graag vooruit, en behoeden je voor stressvolle situaties.  Graag vrij van zorgen? Samen maken we onze korte (of iets minder korte) samenwerking een succesverhaal. Ben je overtuigd? Wacht dan niet langer en kijk hoe we jou kunnen helpen.