Ideëen & knowhow beschermen

Ideeën, ontwerpen, bedrijfsgeheimen, prototypes of software. Leg het vast met een i-DEPOT en verzeker je van een wettelijk bewijs.

Laten we maar met de deur in huis vallen; ideeën worden niet beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Voor bescherming moet een idee namelijk concreet zijn uitgewerkt. In sommige gevallen kan het echter wel nuttig zijn om jouw idee vast te leggen. Een octrooirecht geeft je een exclusief recht op een (technische) uitvinding. Door het te registreren wordt het echter wel openbaar gemaakt. Het kan voordelig zijn jouw werkwijze of uitvinding geheim te houden binnen een onderneming, denk aan het recept van Coca-Cola. Een i-DEPOT dient in dat geval als bewijs.

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom voorziet in een i-DEPOT. Je krijgt een bewijs van een officiële, betrouwbare instantie die de echtheid van je i-DEPOT garandeert. Wij zorgen voor de juridische begeleiding bij de registratie. Dit doen wij voor een vast tarief van 225,- euro. Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor advisering, schendingen van je i-DEPOT, et cetera.

Samen maken we van je concrete idee een écht succesverhaal. Overtuigd? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

 

Onze diensten

  • Advisering aangaande bescherming van ideeën en knowhow
  • I-DEPOT registratie en begeleiding
  • Datumregistratie of opstellen authentieke akte bij een notaris