Legaltech

Wij maken het recht toegankelijker

deJuristen Amsterdam is een eigentijds juridisch nichekantoor, en speelt sinds acht jaar een pioniersrol in digitaal recht. deJuristen gelooft in digital transformation en artificiële intelligentie, en werkt hard aan projecten die recht opnieuw toegankelijk moet maken. Wij staan voor een open, transparant en innoverend recht. Technologie zal het juridisch landschap de komende jaren grondig wijzigen. Een wissel van de macht. In 2020 wil deJuristen voor 80% een technologiebedrijf zijn. De overige 20% is een gespecialiseerde high-end juridische speler op vlak van digitaal recht, intellectuele eigendom en vennootschapsrecht.

Ontmoet onze technologie.

Spectr (Slack applicatie)

Spectr is jouw in-house legal guy voor al je juridische vragen. Altijd beschikbaar en klaar om je te helpen via je favoriete Slack applicatie. Vergeet dure loonkosten, vergeefse en lange zoektochten naar een geschikte jurist. Geen zorgen meer, hier is Spectr (http://spectrapp.eu). Spectr voelt zich prima thuis in je eigen Slack-omgeving. Met een paar klikken heb je je eigen in-house jurist die meteen je vragen kan beantwoorden in maar liefst vier talen (Engels, Frans, Nederlands en Duits*). Spectr, een product van theJurists Europe, is volledig gratis te installeren en te gebruiken voor inleidend advies. Waar wacht je nog op?

Lee & Ally

Met Lee & Ally heeft theJurists Europe de eerste artificieel intelligente B2B-robot in Europa gelanceerd. Voorlopig is Lee & Ally enkel beschikbaar in Vlaanderen, weliswaar nog in de bètaversie. Vlaamse ondernemers krijgen een persoonlijke jurist die hen 24/7 van helder juridisch advies voorziet. Op basis van de feedback van gebruikers wordt de robot dagelijks slimmer. De eerste maand is gratis!

Smooch & Chatlio

Chat vervangt bij deJuristen langzamerhand de telefoon en de klassieke e-mail. Via een samenwerking tussen Smooch, Spectr en Chatlio zijn theJurists Europe bereikbaar via webchat, Facebook Messenger, Telegram (Secure) en andere platformen.

Twitter

deJuristen Amsterdam is bereikbaar via Twitter PM en Mentions. Ga naar de Twitter-pagina van deJuristen Amsterdam om te chatten met onze juristen via Twitter.

Telegram

deJuristen Amsterdam is bereikbaar via Telegram (Secure). Voeg deJuristen-bot toe aan je vriendenlijst (@dejuristenbot) om te chatten met onze juristen via Telegram.

Facebook Messenger

deJuristen Amsterdam is bereikbaar via Facebook Messenger. Ga naar de Facebook-pagina van deJuristen Amsterdam om te chatten met onze juristen via Facebook.

Webchat

Van maandag tot zaterdag, van 9u00 tot 18u30